Baron Palace 5**** – Sahl Hashees – Hurgada 2024 – Leto 2024

Hurgada – Egipat – Letovanje 2020

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTAN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

7/8/10/11/14 DANA BORAVKA

Hurgada koralno blago na crvenom moru

 ZA CELOKUPNU PONUDU hotela u HURGADI KLIKOM NA LINK ⇓ : 

https://foryou.rs/aranzmani/egipat-letovanje-2020/

BARON PALACE SAHL HASHEESH

Lokacija
Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 17 km južno od aerodroma i oko 20 km od centra Hurgade.
Opšti podaci
Resort je otvoren 2014. godine i zauzima površinu od 100.000m2 od kojih je 80.000m2 lepo uređena bašta sa palmama, nekoliko bazena 5.000 m2. Uređen je po najvišim svetskim standardima, najbolji je u ovom hotelskom lancu i jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu.

Hotel je idealan kako za parove koji svoj romantični odmor ili medeni mesec žele da provedu na Crvenom moru tako i za porodice sa decom.

Plaža
Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu (600m). Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen deo sa dečijim sadržajem na plaži i bazenu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel poseduje 615 moderno opremljenih soba. Sve sobe imaju: LCD SAT TV, Wi-Fi internet, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon, kupatilo i mini bar.

Classic Standard sobe su površine oko 45m2 i imaju balkon/terasu i pogled na resort ili pustinju (doplata za pogled na bazen i more).

Family sobe, površine oko 52m2 , uglavnom se nalaze u prizemlju sa pogledom na resort/pustinju (uz doplatu pogled na more).

Suite swim up su površine oko 52m2 (samo za odrasle).

Plaća se: telefon, room service.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Hrana i piće
Usluga je premium all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel raspolaže sa 16 nagrađivanih restorana i barova: Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar – uz doplatu, Seafood & BBQ gde je obavezan dress code i prethodna rezervacija. Gala večera je besplatna jednom nedeljno. Barovi: Palace Lobby Lounge Bar, Infinity Pool Bar and Lounge, La salsa bar and club, Bella Vista Italian Lounge, Baron Club lounge (samo za odrasle), The Niche bar i Teenagers Bar.
Po dolasku svi gosti dobijaju voće u sobi, aparat za grejanje vode za čaj i kafu u sobi, mini bar se svakog dana dopunjuje besplatno sa dve flašice vode, sokovima i dve limenke piva.
Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Ostali sadržaji
Gostima su na raspolaganju lepo uređena plaža sa suncobranima i ležaljkama, bazeni na 5000m2 uključujući i dečiji bazen sa malim aqua parkom samo za decu, igralište za decu, dečiji klub, fitness centar sa teretanom, spa centar 2.400m2 (sauna, tursko kupatilo, jacuzzi), časovi orijentalnog plesa, dnevna i večernja animacija, razni sportovi: odbojka i fudbal na pesku, pool i beach aerobic, vaterpolo, boćanje, stoni tenis, teniski tereni, bilijar, dečije igralište i klub, dečiji disko, tenis, jedna masaža vrata i ramena za vreme boravka u trajanju od 20 min,WiFi (u celom resortu), jedan odlazak kod frizera za vreme boravka kao i 30 min interneta nedeljno u business centru.
Plaća se: sportovi na vodi, masaže i tretmani u spa centru, cigarete, tenis noću, lekar, štampa, usluga pranja i peglanja veša i prevoz do centra grada.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.