Cleopatra Luxury Resort 5* – Makadi Bay – Hurgada 2024 – Letovanje

Hurgada – Egipat – Letovanje 2020

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTAN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

7/8/10/11/14 DANA BORAVKA

 

Makadi bay – Hurgada – Crveno more
Makadi Bay (Makadi Bej) – Turističko naselje Makadi nalazi se oko 35 km južno od Hurgade u istoimenom zalivu.

Naselje je okruženo peščanom plažom dugom 4 kilometra.

U mestu se nalaze luksuzni hoteli, svaki u jedinstvenom stilu, sa komforno opremljenim kompleksima, uređenim vrtovima i brojnim ukrasima.

Privlači veliki broj turista ali i one koji ovde dolaze zbog ronjenja.

.

Hurgada koralno blago na crvenom moru

 ZA CELOKUPNU PONUDU hotela u HURGADI KLIKOM NA LINK ⇓ : 

https://foryou.rs/aranzmani/egipat-letovanje-2020/

Cleopatra Luxury Resort 5* – Makadi Bay – Egipat 2020

Lokacija
Nalazi se u mestu Makadi Bay oko 30km od centra Hurgade i aerodroma.
Opšti podaci
Kompleks zauzima oko 300.000m2 i raspolaže sa 527 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u nekoliko hotelskih zgrada.
Hotel je lepo uređen, sa dosta zelenila, bogatog sadržaja pa se preporučuje sportistima, mladima i porodicama sa decom.
Za decu su tu mini klub, igralište i dečiji bazen.
Plaža
Kompleks poseduje prelepu peščanu plažu dugačku 400m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, sef, klima uređaj.
Standardne sobe su površine oko 35m2 (dvokrevetne sobe i sofa), family sobe su površine 77m2 imaju dve odvojene prostorije sa jednim kupatilom.
Plaćaju se: mini bar (dopunjuje se mineralnom vodom dnevno, a sokovima jednom po dolasku), room service, telefon.
Hrana i piće
Usluga je all inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: rani kontinentalni doručak, doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, pizza i kolači, večera, ponoćna užina, dečiji bife i Gala veče sredom. Večera se takođe služi u restoranima Vista Mare i Rock Lobster besplatno jednom tokom boravka u svakom restoranu, uz prethodnuu rezervaciju dan ranije. Početkom marta 2018. godine otvoren je bar na plaži.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.
Ostali sadržaji
Hotel u svom sastavu ima osam otvorenih bazena uključujući jedan koji se greje tokom zime i dva dečija bazena (Fitness Pool je renoviran 2018. godine), besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama, dečiji klub sa igralištem (od 4 do 12 godina). 6 teniskih terena (naplaćuje se korišćenje opreme i osvetljenja), jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar, 6 konferencijskih sala.
Plaćaju se: parno kupatilo, sauna, jacuzzi, shisha corner, babysiting, spa, golf, aquapark, jahanje, sportovi na vodi, ronjenje, rent-a-car, usluge lekara, servis za pranje i sušenje veša.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.