Fanadir Hotel El Gouna 4* – Egipat – Hurgada 2024

Hurgada – Egipat – Letovanje 2020

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTAN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

7/8/10/11/14 DANA BORAVKA

El Gouna – Hurgada – Crveno more
El Gouna (El Guna) – Gradić je nastao pre oko 20 godina. U ovom slučaju, čovekova mašta se poigrala sa prirodom i stvorila rajski ambijent. “Mala Venecija na Crvenom moru” važi za najluksuznije mondensko letovalište u ovom delu sveta. Udaljena je od Hurgade i aerodroma oko 25 km ali dobro povezana redovnom autobuskom linijom.Mesto je dobilo ime “Venecija” po lepo uređenim morskim kanalima koji su prosečeni kroz gradić i time se dobio fantastičan ambijent na desetak ostrva. Ovde se nalazi nekoliko velikih kompleksa poznatih luksuznih hotelskih lanaca ali i veliki broj manjih hotela i vila.Tu je i lepo uređen centar za šetnju i kupovinu Tamr Hena (Downtown) kao i New Marina (nova marina) gde su usidrene luksuzne jahte bogatih meštana ali i turista koji su ove došli da uživaju u spoju modernog i orijentalnog. Gradić ima nekoliko velikih plaža, laguna, golf terena, aquarium… Ako tražite da pobegnete iz sive svakodnevnice, šarena alternativa-El Guna će biti idealna za vas.

Hurgada koralno blago na crvenom moru

 ZA CELOKUPNU PONUDU hotela u HURGADI KLIKOM NA LINK ⇓ : 

https://foryou.rs/aranzmani/egipat-letovanje-2020/

Fanadir Hotel El Gouna 4* – El Gouna – Egipat

Lokacija
Nalazi se u mestu El Gouna, oko 40km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža
Hotel se nalazi u marini i na pešačkoj udaljenosti (oko 400m) od plaže Marine Beach kao i od plaže Groovy Beach. Mangroovy Beach, plaža koja je poznata po kite surf-u i na njoj se nalaze tri surf kluba, se nalazi preko puta lagune i za nju je obezbeđen shuttle prevoz čiji raspored vožnje možete dobiti na recepciji.

Peščana plaža je lepo uređena a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet dok je veći deo lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Hrana i piće
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, samoposluživanje sa izborom više jela u glavnom restoranu Manara – doručak 07:00h – 10:30h.

Reflection Bar je otvoren od 10:00h – 00:00h i na raspolaganju su Vam lokalna pića, espresso kafa, kokteli dok je O-Zone Pool Bar gostima na raspolaganju od 10:00h do zalaska sunca sa velikom ponudom bezalkoholnih pića, svežih sokova, čajeva, kafe, milkšejkova, sladoleda.

Ostali sadržaji
Bazen (greje se zimi), Wi-Fi u javnim prostorijama besplatan, stoni tenis, pranje veša (plaća se).

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.