Egipat Letovanje 2020

Sharm El Sheik – Egipat – Letovanje 2020

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

7/8/10/11/14 DANA BORAVKA

 

Najposećenije letovalište u Egiptu, Sharm el Sheikh, na samom jugu Sinajskog poluostrva,Sharm El Sheik ima izuzetno povoljnu klima i izuzetan geografski položaj. Svi ovi faktori uticali su da Sharm el Sheikh izraste u jedno od najlepših i najpopularnijih letovališta u Egiptu. Sunčani dani  tokom cele godine, prelepe peščane plaže sa dužim plićakom pogodne su za odmor i letovanje porodica sa decom a za ljubitelje ronjenja fantastični koralni grebeni sa raznolikim podvodnim svetom. Crveno More u Šarm El Šeiku  je izuzetno bistro, tirkizno i toplo, a prizor je još nestvarniji sa pustinjom u zaleđu morske obale. Sve ovo su dovoljni  razlozi da Vaše letovanje provedete u nekom od udobnih hotela iz ponude agencije . Sharm el Sheikh čine tri koralna zaliva: Naama Bay, Sharks Bay i Nabq Bay.sa dužinmom od skoro 50km morske obale u nekoliko turističkih centara turisti mogu zabaviti u večernjim časovima. Naama Bay najstariji centar letovališta, poznat je po šetalištu uz samu obalu, brojnim hotelima, tradicionalnim restoranima, kafićima i prodavnicama. Soho, sasvim različit od starog grada ali takođe zanimljiv, moderan deo Sharm el Sheikha, u blizini hotela Savoy, sa muzičkom fontanom, mnoštvom moderno uređenih kafića, prodavnica i raznih atrakcija na šetalištu. Za kupovinu suvenira ili poklona preporučujemo Old Market, tradicionalnu pijacu ili savremeno uređen shopping centar Mercato

 

Hurgada koralno blago na crvenom moru

 ZA CELOKUPNU PONUDU hotela u Shar El Sheiku KLIKOM NA LINK ⇓ : 

https://foryou.rs/aranzmani/sarm-el-seik-letovanje-2020/

Xperience St. George 4* – Sharm El Sheik – Egipat 2020

Lokacija: Xperience St. George hotel je udaljen oko 7 km od Naama bay turističkog centra i oko 19 km od aerodroma. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu koje je udaljena oko 4 km od hotela, do koje je obezbeđen šatl bus prevoz za goste hotela.
Hotelska ponuda: recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, 4 bara, bar pored bazena, bar na plaži, bazen, dečiji klub, igralište za decu, program animacija, spa centar, pikado, stoni tenis, WI-FI kod recepcije.
Smeštaj:klima uređaj, SAT TV, mini-bar, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasa.
Ishrana: all Inclusive – “sve uključeno”- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).