Hotel Xperience St. George ****, Šarm El Šeik, Egipat Letovanje 2024

Sharm El Sheik – Egipat – Letovanje 2021

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

11 dana – 10 noći

 

Najposećenije letovalište u Egiptu, Sharm el Sheikh, na samom jugu Sinajskog poluostrva,Sharm El Sheik ima izuzetno povoljnu klima i izuzetan geografski položaj. Svi ovi faktori uticali su da Sharm el Sheikh izraste u jedno od najlepših i najpopularnijih letovališta u Egiptu. Sunčani dani  tokom cele godine, prelepe peščane plaže sa dužim plićakom pogodne su za odmor i letovanje porodica sa decom a za ljubitelje ronjenja fantastični koralni grebeni sa raznolikim podvodnim svetom. Crveno More u Šarm El Šeiku  je izuzetno bistro, tirkizno i toplo, a prizor je još nestvarniji sa pustinjom u zaleđu morske obale. Sve ovo su dovoljni  razlozi da Vaše letovanje provedete u nekom od udobnih hotela iz ponude agencije . Sharm el Sheikh čine tri koralna zaliva: Naama Bay, Sharks Bay i Nabq Bay.sa dužinmom od skoro 50km morske obale u nekoliko turističkih centara turisti mogu zabaviti u večernjim časovima. Naama Bay najstariji centar letovališta, poznat je po šetalištu uz samu obalu, brojnim hotelima, tradicionalnim restoranima, kafićima i prodavnicama. Soho, sasvim različit od starog grada ali takođe zanimljiv, moderan deo Sharm el Sheikha, u blizini hotela Savoy, sa muzičkom fontanom, mnoštvom moderno uređenih kafića, prodavnica i raznih atrakcija na šetalištu. Za kupovinu suvenira ili poklona preporučujemo Old Market, tradicionalnu pijacu ili savremeno uređen shopping centar Mercato

 

Hurgada koralno blago na crvenom moru

 ZA CELOKUPNU PONUDU hotela u Shar El Sheiku KLIKOM NA LINK ⇓ : 

https://foryou.rs/aranzmani/sarm-el-seik-letovanje-2021/

 

Xperience St. George 4* – Sharm El Sheik – Egipat 2021

Lokacija: Hotel je namenjen gostima koji žele miran, opuštajući odmor. Do sopstvene plaže hotela Xperience Kirosize St George, koja je udaljena 4 km od hotela, organizovan je prevoz mini busom. Od centra turističke zone, Nama Bay je udaljen 5 km, a od aerodroma 18 km.

Sobe: Hotel Xperience Kirosize St George ima 262 smeštajne jedinice. U ponudi agencije Odeon World travel se nalaze standardne, superior i porodične sobe i sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotela Xperience Kirosize St George u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti mogu da uživaju u specijalitetima od mesa a la carte restorana. Osvežavajući kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića se služe u 4 bara. Od dodatnih usluga, hotel Xperience Kirosize St George nudi suvenirnicu, menjačnicu, servis za pranje i sušenje. Bežični internet je dostupan u hotelskom lobiju.

Sport i zabava: U sastavu hotela su dva bazena za odrasle i bazen za decu. Gosti hotela Xperience Kirosize St George mogu da se rekreiraju u teretani ili igrajući odbojku. Na raspolaganju su i usluge različitih vrsta masaže, sauna, parno kupatilo i đakuzi. Najmlađima je namenjen deciji klub i igraliste.