Novotel Marsa Alam 5* Egipat letovanje 2024, Marsa Alam

LETOVANJE EGIPAT 2020

HURGADA 2021

Novotel Marsa Alam 5*

LETOVANJE EGIPAT 2020
HURGADA 2020
Novotel Marsa Alam 5* , Leto 2020

Lokacija
Nalazi se na svojoj plaži na samom severu mesta Marsa Alam, oko 120km udaljen od centra. Od Hurgade i aerodroma udaljen je oko 160km.

Plaža
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu sa pontonom na kojoj je upotreba ležaljki i suncobrana besplatna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Hrana i piće
Usluga je all inclusive i obuhvata: doručak, kasni doručak, ručak i večeru (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, vino (tokom obroka), čaj i filter kafa su u konceptu od 10:00 do 23:00 u restoranima i određenim barovima.

Pored glavnog restorana, La Palme, u kome se služi doručak od 07:00 do 10:00, ručak od 13:00 do 15:00 i večera od 19:00 do 22:00, hotel poseduje i italijanski a la carte restoran Al Dente u kome se služi večera od 19:00 do 22:00 (besplatno jednom nedeljno).

Gostima su na raspolaganju i 3 bara: Papyrus Lounge (u kome se pored pića služi i kasni doručak od 10:00 do 12:00), Ramla Beach Bar i Island Pool Bar.

Plaća se: a la carte restoran (osim jednom nedeljno), sokovi od svežeg voća, espresso, kapućino, uvozna alkoholna pića, vino van obroka.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

Ostali sadržaji
Hotel poseduje 3 otvorena bazena, zatvoreni bazen (zimi se greje), teretanu, a od aktivnosti tu su: odbojka na plaži, aerobik, aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, časovi plesa, joga. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u sobama i javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Za decu su tu dečiji bazen, mini klub (od 4 do 12 god.) i igralište.

Plaća se: Spa centar (hamam, đakuzi, masaže i tretmani), ronjenje, hemijsko čišćenje, lekar, prodavnice.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.