SOMA BAY

Soma Bay je turistička zona na krajnjem jugu letovališta Hurgada, u istoimenom zalivu, nadomak grada Safaga. Poznata je po luksuznim hotelima, dugačkoj peščanoj plaži i visokom kvalitetu usluge. Koralni grebeni u ovom delu Crvenog mora su pod zaštitom, kao najbolje očuvani, a idealni su za goste koji vole ronjenje i gnjuranje. Zaliv je dug oko pet kilometara i širok dva kilometra, sa belim peščanim plažama i panoramskim pogledom na pustinjske dine. Vodeni sportovi posebno su popularni zbog preovlađujućih vetrova koji omogućavaju jedrenje na dasci, kitesurfing i parasailing, što privlači mnoge ljubitelje ovih sportova.

Jedinstvenost regije su i profesionalni golf tereni u sred pustinje, otvoreni tokom cele godine, namenjeni kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Pet odmarališta (Kempinski, Sheraton, Robinson Club, The Cascades i The Breakers Diving & Surfing Lodge) imaju pristup golf terenu sa 18 rupa i golf akademiji koju je dizajnirao poznati golf igrač Gari Player. Soma zaliv takođe ima jedan od najvećih Spa i talasoterapijskih centara u regionu. Vrhunski sadržaji objekata i tretmana uključuju veliki bazen sa morskom vodom, Aquatonic Pool koji se prostire na površini od 750 kvadratnih metara, razne hidroterapijske tretmane, obloge od morske trave i podvodne masaže, kao i wellness i beauty tretmane.

Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele miran odmor u ekskluzivnim hotelima, smeštenim uz samu obalu Crvenog mora. Preporuka je za sve koji žele da provedu odmor u paru ili sa porodicom okruženi tišinom, mirom i luksuzom

MOGUĆNOST TRANSFERA DO AERODROM NIKOLA TESLA OD NIŠA SA USPUTNIM STAJANJIMA DO BEOGRADA

Hurgada transfer će biti organizovan za rotacije na 11/12 dana, kompanijom Air Serbia.

U pitanju su sledeći datumi:

Jun 11, 21.

Jul 02, 12, 23.

Avg 02,13,23.

Sep 03,13,24.*

*24.septembar nema punjenja transfera Nis – Beograd, tog dana se putnici samo vraćaju ka Nišu ( transfer Beograd-Niš ).

CENA TRANSFERA IZ NIŠA do POJATA 3990 rsd po sobi

CENA TRANSFERA Batočina, Ćuprija, Kragujevac, Jagodina ,Batočina (za putnike iz Kragujevaca) 3790 rsd osobi